Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Veiling van de dag

Veiling van de dag

Sharing is caring

Een veiling van de dag hoort natuurlijk thuis op een veilingsite. Een gemiddelde veilling website begrijpt dit als geen ander en geeft dan ook graag gehoor aan deze wens. De meeste mensen die regelmatig meedoen aan internetveilingen vinden het namelijk prettig om geattendeerd te worden op bijvoorbeeld een bijzonder artikel of een bepaald uniek arrangement. Een artikel dat geveild wordt, wordt overigens ook wel een kavel genoemd. Maar minstens zo belangrijk is het om je op de hoogte te stellen als een bepaald artikel dat geveild wordt zijn looptijd bijna heeft bereikt. Het kan namelijk zijn dat je op dit artikel wilt bieden, maar dat dit er nog niet van gekomen was.

Veiling van de dag à la veilling website

Op een gemiddelde veilling website tref je altijd een groot aantal kavels aan. Het aanbod aan artikelen dat geveild wordt is altijd groot en zeer divers. Dit is dan ook geen reden om een bepaald artikel uit te roepen tot veiling van de dag. Wij kiezen ervoor om de kavel die het eerst afloopt juist tot veiling van de dag uit te roepen. Wij willen namelijk zoveel mogelijk mensen de kans geven om dit artikel in hun bezit te krijgen. Dit doen wij niet op basis van de looptijd van een kavel, maar op basis van de minimumprijs van een artikel. Hiermee onderscheiden wij ons duidelijk van andere internetveilingen.

Hoe lang is een artikel veiling van de dag?

Op een gemiddelde veilling website kan het zo zijn dat een bepaald artikel langer dan één dag de veiling van de dag is. Immers, het gaat in dit geval om het artikel dat het eerst de minimumprijs heeft bereikt. Het kan dus voorkomen dat dit enige tijd in beslag neemt. Je kunt bij elke kavel precies volgen hoe de vlag er wat dit betreft voorstaat. Elke kavel hebben we namelijk voorzien van een zogenaamde voortgangsbalk. Deze laat precies zien wat de status van de kavel is en hoe ver je nog van de minimumprijs verwijderd bent. Ook dit maakt ons anders dan menig andere veilingsite. Indien je de spanning niet langer kunt verdragen, dan kun je het artikel dat geveild wordt ook direct kopen. Eventueel door jou uitgebrachte biedingen worden dan op de prijs in mindering gebracht. Hoe sterk zijn jouw zenuwen en hoe is het met jouw geduld gesteld? Er is maar één manier om daarachter te komen, bied mee op de veiling van de dag en wie weet ben jij straks de gelukkig winnaar!

 

Bedankt voor het lezen van deze informatieve blog oop onze gemeente Roosendaal website.