Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Computerwinkel-Computer reparatie-laptop en apple reparatie-Roosendaal-computerreparatiecenter

Computerwinkel-Computer reparatie-laptop en apple reparatie-Roosendaal-computerreparatiecenter

Computer Reparatie Center Computer Reparatie Center is in Roosendaal en Bergen op Zoom de grootste computer reparatie bedrijf. We staan voor u 7 dagen per week klaar om uw apparaat zo snel mogelijk op te lossen. Omdat ieder huishouden dagelijks gebruik maakt van een digitaal apparaat, vinden wij het belangrijk dat je snel terecht kunt met je probleem.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00

Adres

Straat Amethistdijk 144
Postcode 4706 BD
Stad Roosendaal
Telefoon 0639583048
Email [email protected]
Website Computerwinkel-Computer-laptop en apple reparatie Roosendaal
Diensten Computer Reparatie | HP computer | MEDION computer | DELL computer | ACER computer | Laptop Reparatie | Apple Reparatie | MACBOOK reparatie | MacBook Pro | MacBook Air | IMAC reparatie | |

Computer Reparatie Center

Computer Reparatie Center is in Roosendaal en Bergen op Zoom de grootste computer reparatie bedrijf. We staan voor u 7 dagen per week klaar om uw apparaat zo snel mogelijk op te lossen. Omdat ieder huishouden dagelijks gebruik maakt van een digitaal apparaat, vinden wij het belangrijk dat je snel terecht kunt met je probleem. We helpen u graag met het vervangen van een scherm tot geavanceerde moederbord reparaties. De meest geavanceerde micro-soldeer reparaties die wij doen, worden niet gedaan door de gemiddelde reparatiewinkel. Wat ons anders maakt dan alle andere reparatiewinkels in de omgeving is: Eerlijkheid, Snelle service, kwaliteit en Prijsstelling. Wij staan volledig achter ons werk en behandelen elk apparaat alsof het van ons is.

Computer Reparatie

Wij van Computer Reparatie Center helpen u graag in onze computerwinkel in Roosendaal. U kunt bij ons terecht met alle soorten computer reparaties en problemen. Omdat wij al jaren gespecialiseerd zijn in dit vak, hebben wij uw computer probleem binnen no-time gevonden. Dankzij onze leveranciers hebben wij de meeste onderdelen de volgende werkdag al binnen. Heeft onze leverancier jouw onderdeel niet op voorraad? Geen probleem, wij gaan dan op zoek naar de snel mogelijkste oplossing, zodat u weer snel gebruik kan maken van uw computer.

Laptop Reparatie

De laptop is een kwetsbare apparaat waar gemakkelijk defecten in kunnen ontstaan. Problemen zoals: De laptop gaat niet meer aan, een kapot lcd-scherm of de laptop raak oververhit door alle stof die hij opgezogen heeft, zijn geen onbekende reparaties voor ons. Onze specialisten weten hier mee om te gaan en proberen jouw laptop vaak binnen 1 werkdag te repareren. Waarom deze problemen ontstaan is omdat, de laptop vaak niet op 1 plek blijft staan. Doordat je hem telkens verplaatst, is de kans vele malen groter dat je hem een keer uit je handen laat vallen en dat het lcd-scherm of de harde schijf kapot is. Een lcd-scherm is nog makkelijk te vervangen, maar jouw persoonlijke bestanden zoals: Vakantiefoto’s of schooldocumenten niet. Zorg er dus altijd voor dat je een back-up maakt van al je bestanden.

Apple Reparatie

Is je MacBook of iMac defect? Geen paniek! Bij Computer Reparatie Center is jouw Apple reparatie in vertrouwde handen. Als je jouw Apple reparatie door ons laat uitvoeren zal je al snel merken dat wij, net als jij, echte Apple liefhebbers zijn. Wij voeren jouw reparatie snel en deskundig uit tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij weten we hoe belangrijk het is om verder te kunnen. Daarom kunnen we er vaak voor zorgen dat de reparatie van jouw Apple apparaten binnen 1 werkdag geregeld is. Mocht dat voor jou nog te lang duren of mocht de reparatie iets langer duren dan overleggen we dat uiteraard

Reparatie van alle soorten en merken computers

U bent bij ons welkom met alle soorten merken en maten computers. Of het nu gaat om een desktop, all-in-one pc, Chromebook of een thin client, wij van van Computer Reparatie Center heb een oplossing voor elke type computer. De meeste onderdelen ontvangen we binnen 1 werkdag, dus kan uw pc reparatie snel en effectief worden uitgevoerd. Weet u niet zeker of wij uw apparaat repareren? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Onderzoek voordat we beginnen aan uw reparatie

Vaak krijgen we via de telefoon de vraag of het probleem en de oplossing al weten. Maar in de meeste gevallen is dit niet zo. Elk computer of laptop probleem heeft namelijk verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kunt u terecht bij onze computerwinkel. Hiervoor worden 30 euro onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer uw computer, laptop of ander apparaat te repareren valt. Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van uw computer, ontvangt u een eerlijk advies met een de prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor uw reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!

Computer Reparatie Center Zakelijk

Wij van Computer Reparatie Center vinden het belangrijk dat jij als ondernemer / ZZP’er met een prettig en een veilig gevoel achter je computer of laptop kut werken. Een goedwerkend apparaat brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Bekende problemen zoals: de computer die traag is, programma’s die niet goed werken of dat de pc regelmatig vast loopt komen vaak voor bij bedrijven. Dit betekent dat jouw werknemers niet goed hun werk kunnen doen en de productiviteit keldert. Dit levert alleen maar tijdverlies, stress en een slecht humeur op.

Defect moederbord

Het moederbord ook wel een (PCB) genoemd, is het belangrijkste onderdeel van een digitaal apparaat. Dankzij het moederbord kunnen alle componenten met elkaar communiceren. Denk aan een processor, batterij en een USB poort. Een defect moederbord is dan ook erg vervelend. Want dit betekent dat jouw apparaat niet meer of slecht werkt. Bent u zelf een reparateur of verkoper? Neem dan contact met ons op voor speciale B2B-tarieven. U kunt dankzij onze service snel uw klanten helpen, zonder hoog in de kosten te lopen, of klanten te verliezen.

Waterschade moederbord

Heeft uw laptop of MacBook waterschade of andere vloeistofschade? Dan voeren wij graag zo snel mogelijk een moederbord onderzoek uit, waarbij we al het vocht, corrosie en kalkafzetting van het moederbord verwijderen. Laat waterschade zo snel mogelijk onderzoeken om meerdere moederbord problemen te voorkomen.

Computer opschonen

Heb je last van een trage computer of laptop? Dan is je computer opschonen hard nodig. Vaak duurt het lang voordat programma’s zijn opgestart of ze lopen vast. Soms reageert de computer helemaal niet meer, waar je ook op klikt.

3 oorzaken van een langzame computer

Verzamelde gegevens en bestanden Iedere computer verzamelt ongemerkt allerlei data en gegevens. Het gaat om cookies en downloads, net als programma’s en andere bestanden die ooit nodig waren om iets te openen. De computer is niet bepaald een nette gebruiker, omdat het restjes daarvan gewoon rond laat slingeren. Dat gaat lang goed, totdat de harde schijf vol begint te raken of de gegevens te ver verspreid komen te liggen. Je merkt het aan een trager wordende computer, waar je niets aan lijkt te kunnen doen. Wij kunnen dan jouw computer opschonen, waarmee we die als het ware voor je opruimen. Belangrijk, omdat de computer er weer sneller van wordt en we gegevens die je toch niet nodig hebt weggooien.

Ongebruikte programma's

Op een vergelijkbare manier gaan we voor je op zoek naar ongebruikte programma’s. Heb je in het verleden software geïnstalleerd waar je nu niets meer mee doet? Het is helaas niet voldoende om het programma gewoon ‘weg te gooien’. In plaats daarvan dien je dat te de-installeren en rekening te houden met de restjes documenten en gegevens die er achter kunnen blijven.

Updates voor Windows of Apple

Zodra we jouw computer netjes hebben opgeschoond gaan we voor je op zoek naar eventuele updates voor Windows of macOS als je werkt op een Apple. Daarmee zorgen we ervoor dat je de laatste software kunt gebruiken. Dat komt de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid ten goede.